Kachelpijpen

Enkelwandige en dubbelwandige roestvrijstalen schoorsteen bouwpakketten bij uw specialist ADT.

Als producent van roestvrijstalen schoorstenen zijn onze producten getest door TV.  Elk roestvrijstalen schoorsteen bouwpakket krijgt een eigen certificaat. U kunt ook het certificaat downloaden als pdf-document. Onze Duitse kwaliteitsproducten zijn onderworpen aan strikte regels, dus u kunt er zeker van zijn producten goederen te kopen tegen een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

Natuurlijk kan u op ons advies beroep doen, wij ondersteunen u met raad en daad op elk gewenst moment. Onze medewerkers maken graag een offerte op maat en informeren u telefonisch of per mail over al onze producten

Als lid van de internationale ADT groep, garanderen wij u schoorsteen producten met de hoogste kwaliteitsnormen, rechtstreeks van de fabrikant. Als u vragen heeft, neem dan contact op met onze schoorsteen specialist maandag tot vrijdag 8.00 tot 18.00 u, of wij bellen u op een door u opgegeven tijdstip zelf op..

INOX RVS DW-Schoorsteen bouwpakket. Onze dubbelwandige roestvrij stalen schoorsteen is een systeem met een binnenbuis gemaakt van zuurbestendig roestvrij staal, 25mm of 32mm dikke isolatie en een buitenbuis in roestvrijstaal. Bij dit bouwpakket zijn uiteraard diverse accessoires verkrijgbaar, zoals regenkappen, bochten, muurdoorvoeren, klembanden, spansystemen, brandwerende muurdoorvoeren enz. De bouwpakketten zijn verkrijgbaar voor binnendiameters van 115 mm tot 600 mm en een wanddikte van 0,6 mm  en 1,0mm.

INOX RVS Enkelwandige renovatie schoorsteen.
Enkelwandige roestvrijstalen schoorstenen voor renovatie zijn beschikbaar in diameters van 130mm tot 225 mm , met wanddikte van 0,5 mm, 0,6 mm, 0,8 mm of 1,0 mm en gemaakt van zuurbestendig roestvrijstaal. Onze roestvrij stalen schoorstenen zijn getest door TV.

Belangrijk aandachtspunt bij RAL-kleur gelakte schoorstenen:
Natuurlijk leveren wij ook RVS schoorstenen gelakt in alle RAL kleuren. Neem hiervoor contact op met onze klantendienst.


Topaanbiedingen

Onze bestsellers